Vier kinderen sterven na dramatisch ongeval met bakfiets en trein: Bekijk hier de beelden

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
Er gebeurde vanochtend een dramatisch ongeluk met een tussen een trein en een bakfiets. Er vielen verschillende doden en gewonden.

Het ongeval gebeurde in het Nederlandse Oss rond 8.25 uur. De bakfiets werd gegrepen door een trein. Bij het ongeluk kwamen vier kinderen om het leven. Er zijn ook twee zwaargewonden. Het zou gaan om een volwassene en een kind.

De kinderen kwamen van een voorschoolse opvang. De vrouw die de elektrische bakfiets bestuurde, kwam van een kinderdagverblijf en had net één of meer kinderen afgezet bij een school en was op weg naar een volgende school, meldt De Telegraaf.

"DIT IS EEN ZWARTE DAG"
Het zijn verschrikkelijke taferelen die er zich momenteel afspelen. Zwaar geëmotioneerde ouders en werknemers van de creche worden opgevangen in een kinderdagverblijf. Verschilende kinderen hebben het ongeval zien gebeuren. Zij krijgen psychologische begeleiding. Het gaat waarschijnlijk om vele tientallen getuigen en de medewerkers gaan ook naar de scholen waar de omgekomen kinderen op zaten.

Een woordvoerder van de Nederlandse Spoorwegen (NS) reageerde ook al. "Het is een vreselijk ongeval. Dit is een zwarte dag voor de NS."

Tags oss nederland