VTM

VTM gaat ook deze populaire reeks volledig heruitzenden vanaf maandag

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Deze zomer lijkt er een trend gezet. VTM had toen het plan om ‘De Kotmadam’ te gaan heruitzenden, maar uiteindelijk werd het ‘Lili en Marleen’. Een goede zet want het programma werd druk bekeken.

Het zet VTM en ook de VRT aan het denken. De Vlaming heeft blijkbaar meer dan ooit nood aan nostalgie. Ze zijn vragende partij om populaire programma’s van 20 jaar geleden nog eens terug te bekijken. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Zo heeft VTM ook de volledige reeks ‘Spoed’ nog eens uitgezonden. Die loopt nu op zijn einde. Vanaf maandag zal VTM daarom starten met de heruitzendingen van ‘Wittekerke’. De reeks zal vanaf de eerste aflevering opnieuw te bekijken zijn. Het is overigens precies 25 jaar geleden dat de eerste afleveringen van de populaire reeks op het scherm kwamen.

En ook de VRT gaat een populair programma heruitzenden. Vanaf oktober kan je ook kijken naar de herhalingen van ‘Flikken’. De kijker maakte in 1999 kennis met agenten Britt (Andrea Croonenberghs) en Tony (Joke Devynck) en hun baas Hubert Damen, die later als Witse hoge toppen zou scheren. Het programma zou tien seizoenen meegaan en werd met 1,5 miljoen kijkers destijds druk bekeken.