VTM

Jani heeft een groot probleem: “Heel vreemd wat er aan het gebeuren is, het ziet er niet goed uit”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis (39) zit in de problemen. De populaire modegoeroe moet dringend gaan ingrijpen of het gaat helemaal fout.

Jani kondigde meer dan een jaar geleden zijn eigen styling school voor: de Jani Academy in Antwerpen. Hij zou later ook nog andere vestigingen van zijn modeschool willen openen. 

Maar intussen dreigt het helemaal mis te lopen met de Jani Academy. Opleidingen kan je er momenteel niet boeken en de zaak maakt ook verlies. “In het eerste anderhalf jaar was dat 940 euro”, licht financieel expert Thierry Debels toe bij TV-Familie.  “Zeker niet dramatisch. Maar het is nu aan Jani om die bloeding te stelpen. Tja, hoe je het ook draait of keert: de Jani Academy is géén succes.”

SPAARBOEKJE VAN JANI
“Het valt alvast op dat je via de website van de school geen opleidingen kan boeken. ‘Niet meer voorradig’, krijg je te zien als je je wil inschrijven. Een teken aan de wand? ‘Het feit dat je je niet kan inschrijven voor een school... Tja, dat is natuurlijk heel vreemd.”

Al hoeft dit geen drama te zijn voor Jani. "Wat er ook van zij, het spaarboekje van Jani Kazaltzis komt niet in gevaar. Mocht het slecht aflopen met zijn Academy is dat voor hem geen financiële ramp. Jani is immers niet alleen een modegoeroe, maar ook een goed zakenman”, besluit Debels.