VTM

Piet Huysentruyt heeft eindelijk nog eens wat goed nieuws gekregen: “Dat doet deugd want voor mij is dit een heel moeilijk jaar”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Piet Huysentruyt beleeft een moeilijk jaar. De tv-kok verloor zijn moeder en heeft daar veel verdriet om.

In dit moeilijke jaar voor Piet heeft hij toch nog wat goed nieuws gekregen. De Franse restaurantgids Gault&Millau beloont Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt, met 17 op 20 én vier koksmutsen. 

Piet is in de wolken met dit nieuws. “Het is met een enorme vreugde dat we het nieuws hebben vernomen. We willen ons team bedanken dat al zes seizoenen alles geeft, de fans en klanten die al die tijd in ons geloofden en ook de beroemde gele gids voor het vertrouwen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

“Daarmee staan we in het lijstje van de beste restaurants van Frankrijk”, gaat Piet verder. “Ze belden me daarnet met de boodschap. Zeer mooi nieuws in een moeilijk jaar waarin mijn moeder overleed. "

"Het is een bevestiging voor vijf jaar hard werken en het is ook mooi dat de jonge garde – chef Anthony Stoop en mijn zoon Cyriel die de zaal doet – zo ook beloond wordt. In februari wordt de gids voorgesteld. We gaan hier eerst en vooral van genieten.”