Medewerkster (47) van bibliotheek in Arendonk doodgereden terwijl ze op weg was naar huis: Vandaag was voor haar een belangrijke dag

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Gistermiddag rond 12.20 sloeg het noodlot toe voor de 47-jarige Carry Segers. Ze werd doodgereden op weg naar huis.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Vrijheid met de Wezenstraat in Arendonk. Een 68-jarige vrouw, ook afkomstig uit Arendonk, negeerde zowel een stopbord als een witte streep. 

Het parket van Turnhout onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval. “De wagen moest voorrang verlenen aan de fietsster, maar het onderzoek van de deskundige, die ter plaatse kwam, moet duidelijk maken of eventueel de snelheid van de fietsster het ongeval mee veroorzaakt heeft. De resultaten van dat onderzoek kunnen enkele dagen op zich laten wachten.” De bestuurster van de auto legde een negatieve ademtest af en haar rijbewijs is ook niet ingetrokken.

Het slachtoffer was al vele jaren een medewerkster in de bibliotheek van Arendonk. Ze stond op het punt om hoofdbibliothecaris te worden. “Vandaag zou ze haar laatste proeven moeten afleggen. Daarna zou ze bibliothecaris bij ons worden”, licht burgemeester Kristof Hendrickx toe in Het Laatste Nieuws. “Het ongeval gebeurde vlakbij de brievenbus.”