VTM

‘Koen Crucke steekt Margriet Hermans een mes in de rug’: “Ze heeft het zelf gezocht”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Margriet Hermans liet zich in augustus kritisch uit over de acteerprestatie van Jacky Lafon in ‘Cruise Nostalgie’. Het resultaat is dat de vriendschap met Jacky opgeblazen is.

Margriet zou samen met Jacky te zien zijn in het theaterstuk ‘HD&D’, maar Jacky wilde niet meer met haar samenwerken. Het resultaat is dat Margriet werd geschrapt van de affiche.

Intussen is ook haar vervanger bekend. Dat is Koen Crucke geworden. “Logisch dat Jacky aan mij dacht, want ik heb deze zomer heel goed met haar samengewerkt in ‘Cruise Nostalgie’. Ze hadden mij verwittigd dat Jacky een moeilijke is om mee samen te werken, maar daar heb ik niks van gemerkt. Sterker, ze heeft me goed gesteund, want ik had nog nooit in zo’n show gespeeld. Jacky is een schatje”, zegt Koen in Dag Allemaal.

"IN ONZE STIEL HEB JE GEEN VRIENDEN"
Al zijn er heel wat mensen die vinden dat Koen een mes steekt in de rug van Margriet. “Ach, laten we eerlijk zijn: in onze stiel heb je geen vrienden. Enkel kennissen en collega’s. Vlaanderen is daar te klein voor, er is te weinig werk voor iedereen. Het is ieder voor zich, een struggle for life. Mijn echte vrienden zijn op één hand te tellen. Margriet is een goede collega”, gaat Koen verder.

“Trouwens, ik heb mezelf niet gevraagd. Moet ik een job weigeren omdat een collega die niet gekregen heeft? Ik heb Margriet terug op de kaart gezet door haar een paar jaar geleden te vragen voor een reeks shows met mij. Dat is allesbehalve dolken steken. Ik wás al gevraagd om als gast langs te komen in die show. Mijn rol wordt nu gewoon wat uitgebreider. Margriet heeft het zelf ook wel wat veroorzaakt door Jacky zo aan te vallen. Dat was niet slim."