Weerman Frank Duboccage windt er geen doekjes om: “Vanaf dan is het gedaan met het mooie weer en wordt het zelfs frisjes”

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het wordt een stralende week. Je kan maar beter van genieten want het zal terug zomers aanvoelen.

"De komende dagen gaan we de nazomer goed voelen. Vandaag krijgen we een prachtige zon met veel zon. Dankzij de zuidenwind halen we vandaag de zomerse grens van 26 graden", legt Frank uit bij VTM-Nieuws.

"En dat zal ook morgen zo zijn. Dan doen we een paar graden bij en kan het lokaal zelfs 28 graden warm worden. Ook woensdag krijgen we nog prachtig weer met zonnige perioden met temperaturen van 24 graden. Donderdag blijft het ook mooi maar dan zal de wind goed voelbaar zijn."

MOOIE WEER VOORBIJ
"En daarna is het gedaan met het mooie weer. Vrijdag komt er een storing onze richting uit, die we niet op afstand kunnen houden. De dag begint nat en ook in de namiddag zal het regenen. Het wordt niet veel warmer meer dan 16 graden. De wind zal ook erg fris aanvoelen. De nazomer is dan helemaal gedaan dat wordt ook een slechte dag."

"Komend weekend wordt het misschien overwegend droog met af en toe wat zon. Het blijft wel fris met maximum tot 18 graden."