VTM

Gert Verhulst waarschuwt: "Wat ze zeggen over mij is in de verste verste niet waar, geloof het niet"

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst mag niet klagen. Met Studio 100 heeft hij een succesvol bedrijf op poten gezet en ook zijn tv-carrière loopt als een trein.

"Het is nooit mijn ambitie geweest om acteur te worden. Samson is begonnen en aangezien dat je met twee snel uitgepraat bent komt er een telefoon, een deur,... en voor je het weet werd dat een soort van fictie. Dat is alles bepalend geweest. Het is niet dat ik in iets zit dat ik niet wil zitten. Ik ben heel fier op dat gegeven. Een masterplan was dat niet", is Gert eerlijk bij Qmusic.

"Een aantal toevalligheden maken wie tot je bent in het leven. Het is door Samson dat Studio 100 er gekomen is, heel simpel. Je moet wel in je leven de mogelijkheden zien. Het succes van Samson overkomt u. Voor hetzelfde geval vonden de kinderen dat niet leuk."

"Mijn rijkdom is heel relatief. Mijn rijkdom is mijn bedrijf. We hebben nooit veel winst aan onszelf uitgekeerd. We hebben alles opnieuw geïnvesteerd. Ik heb wel een rijkelijk loon van mijn bedrijf. Ik lees dat ik honderden miljoenen euro waard ben, ik weet dat niet. Ik heb geen tien miljoen euro op mijn bankrekening staan. Ik ben geen sukkelaar maar mensen stellen zich daar veel meer van voor dan het is. Mensen die denken dat ik bij de Rijkste Belgen behoor, dat is in de verste verte niet waar. "