Blankenberge in shock omwille van ‘wildkakker'

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
In Blankenberge zit men met een vervelend probleem. Er is daar een ‘wildkakker’ aan het werk.

De man is recentelijk twee keer opgemerkt in het centrum van Blankenberge. Daar gaat de ‘wildkakker’ in het openbaar zijn behoefte doen. Eerst liet de dader bij klaarlichte dag de broek zakken op het Casinoplein gevolgd door een grote boodschap bij een zitbank, dinsdag deed de man zijn weinig smakelijke stunt nog eens over op het pas gerenoveerde Leopold III-plein. De buurtbewoners zijn in shock.

De politie heeft intussen besloten om in te grijpen. “Tot zover wij weten ging het om twee incidenten”, bevestigt Philip Denoyette, woordvoerder van de lokale politie aan Het Nieuwsblad. “De man werd intussen geïdentificeerd en kreeg ook twee keer een GAS-boete. De man heeft een verblijfadres dat bij ons bekend is. Wat de exacte reden van zijn daden is, weten wij ook niet precies.”

De politie is zich aan het bezinnen om eventuele nog verdere acties te ondernemen. “Maar we kunnen hem niet eeuwig opsluiten. We bekijken wat we nog kunnen doen”, besluit Denoytte.

Op de sociale media kan met de pret niet op. "Een wildkakker die een gasboete kreeg, een passende straf", luidt het daar. Of nog iemand anders zegt: "Die man heeft schijt aan het beleid".