VTM

Tanja Dexters heeft al meteen boodschap voor haar nieuwe date: “Er is één ding dat je moet weten”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters lijkt haar leven weer op de rails te krijgen. Ze vocht terug na een moeilijke periode en dat lijkt te lonen.

Volgende week opent Tanja haar eigen zaak in Antwerpen. En intussen is ze ook met een man van haar eigen leeftijd aan het daten. “Ik zal pas 100% gelukkig zijna als mijn bar goed draait en mijn andere producten een succes worden. Maar het meest van al: een gezellige thuis voor mijn dochter en mij”, zegt Tanja in TV-Story. 

“Voorlopig woon ik op een appartement, maar ik verlang naar een huis met tuin. Alleen: dat kost geld, dus terug veel werken is de boodschap! Het lijkt me wel fijn om in de toekomst dichter bij mijn ouders in Mol te wonen. Ik blijf er nu ook regelmatig slapen als Valentina bij haar papa is. En een gezin zou ook terug leuk zijn, een nieuwe partner, rust, evenwicht.”

Tanja had meteen ook een boodschap voor de man waarmee ze aan het daten is. “Ik zeg dat eigenlijk tegen alle mannen die met mij iets willen beginnen”, gaat de ex-Miss België verder. “Ik zeg altijd tegen hen: ‘Ik ben een lieve, normale vrouw, maar één ding moet je wel weten: waarschijnlijk kom je twee keer in de media: als het aan is en als het uit is (lacht)’. Ik heb geleerd om mijn liefdesleven af te schermen. Ik wil de liefde op mijn eigen tempo ontdekken. Pas als ik zeker weet dat ik met een bepaalde man verder wil gaan, zal ik kiekjes van ons samen posten.”