VTM

Terwijl Nathalie Meskens een appartement in Ibiza koopt, zit haar ex-man Jeroen Van Dyck in de problemen: “Het ziet er niet goed uit”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jeroen Van Dyck (38) heeft na de scheiding met Nathalie Meskens (36) nieuw geluk gevonden in de liefde. Maar dat neemt weg dat hij serieus in de problemen zit.

Financieel expert Thierry Debels stelt in TV-Familie vast dat de zaak van Jeroen in slechte papieren zit. “Ik hoop dat hij nog een succesvolle ommezwaai kan maken met zijn zaak”, zegt Debels in TV-Familie. “Het is zeker nog haalbaar, maar eerlijk: ik ben sceptisch. Yam Thai balanceerde al die tijd op de rand van de rendabiliteit. Het ziet er niet goed uit.”

Enkele jaren geleden zei Nathalie dat ze niets verdienen aan het restaurant, aangezien er geen winst is. Nu Jeroen er alleen voorstaat heeft hij ingegrepen. “De personeelskosten zijn fel gestegen”, stelt Debels vast. “Daardoor wordt er op het einde van de rit meer geld uitgegeven dan er wordt overgehouden. Je mag niet vergeten dat er ook veel concurrentie is in die sector.”

LOONKOST
Jeroen beseft dat het een werkpunt is maar zegt dat zijn restaurant niet op sterven na dood is. “De loonkost is inderdaad gestegen”, luidt het. “Daar moet ik hard aan blijven werken. De cijfers moeten kloppen. Maar er zijn geen problemen en we gaan gewoon verder.”

Intussen kocht Nathalie een appartement in Ibiza. “Er hangt daar iets sterks in de lucht”, zei ze eerder al. “Ik ben daar heel graag”. We wensen Nathalie er alle plezier toe!