Man rijdt in op huis van zijn ex met bestelwagen vol jerrycans en sterft ter plaatse: “Jullie gaan je papa nooit meer zien”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
Gisteren zou de rechter een uitspraak doen over de voogdij, maar net op die dag reed Kevin L. met zijn bestelwagen vol jerrycans in op het huis van zijn ex, die ook nog eens onthaalmoeder is. Hij stichtte er brand en kwam ook zelf om het leven.

Kevin vreesde dat men zijn kinderen van hem zou wegnemen. “Hij had niets te vrezen”, zegt zijn ex-schoonvader Julien in Het Laatste Nieuws. “Niemand wilde hem zijn kinderen afnemen. Kirsten en hij hadden juist een goede regeling. Ja, er waren wel eens woorden. Dat is normaal tijdens een scheiding. Maar geweld? Nooit. Dit hadden we niet verwacht.”

Kevin zag de meisjes op woensdagen en om het weekend. In de vakanties de helft van de tijd. “We hebben de meisjes vandaag uit school gehaald en verteld dat ze hun papa nooit meer zouden zien.”

Buren hebben voor Kirsten een geldinzamelingsactie op touw gezet. “Het is de meest zorgzame vrouw die ik ken”, luidt het bij Tamara Ruttens (34). “Ze doet haar werk fantastisch. Mijn eerste kindje heb ik bij haar ondergebracht en mijn jongste laat ik er nu met een gerust hart achter.”

“Kirsten is alles kwijt want haar huis is verwoest door de brand. Kleren, bedden,...niets is nog bruikbaar. En we mogen ook haar oom niet vergeten. Die woonde naast Kirsten en ook zijn huis is verwoest.”

Tags keerbergen