VTM

Evi Hanssen maakt zich bedenking over haar ex: "Dat lukt gewoon niet altijd, nochtans is het belangrijk voor de kinderen"

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen heeft twee zonen. Ze heeft met de vader van haar kinderen co-ouderschap afgesproken.

"Misschien ben ik in de eerste plaats in dit leven een moeder. Ik heb wel co-ouderschap want ik zie mijn kinderen maar de helft van de tijd. Ik vind dat wel lastig", zegt Evi aan Qmusic. "Het is de ene week bij de vader en de andere week bij mij. In mijn vriendenkring zeggen ze zo ideaal een week met kinderen en een week zonder kinderen. Ik begrijp dat wel."

"Ik sta wel maandag met een verliefd gevoel aan de schoolpoort. De kinderen hebben dan ook veel te vertellen. Maar ik mis mijn kinderen vaak. Ik zou graag overleggen met de vader over de opvoeding van de kinderen, maar we zijn al zeven jaar uit elkaar. We hebben elk ons eigen leven opgebouwd. Nu zijn ze bijna 8 en 9 jaar en in de eerste jaren waren ze nog klein. Toen was het overleg wel beter, maar nu communiceren we over het praktische. De ene keer gaat het wel vlotter dan de andere."

"We moeten nu met elkaar blijven communiceren omdat de kinderen er zijn. Maar gemakkelijk is het zeker niet. De kinderen hebben ook nooit anders geweten, zij weten niet beter. Ze zouden het liefst hebben dat we naast elkaar wonen. Op maandagavond merk ik wel dat ze telkens moeten wennen want voor hen is zo verhuizen ook altijd vermoeiend."