VTM

Andy Peelman heeft groot nieuws over ‘De Buurtpolitie’: “Het gaat gebeuren”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Momenteel loopt er een nieuw seizoen van ‘De Buurtpolitie’ op VTM. Ook daar is Andy Peelman weer te zien als inspecteur Koen Baetens.

Andy Peelman is ook in het echte leven bij de politie. Hij had nog tot 1 oktober loopbaanonderbreking genomen. “Dat was zo, maar ik heb nog een jaar extra gevraagd. Mijn agenda laat het niet toe om nu al voltijds terug te keren. En halftijds zie ik niet zitten. Als ik me smijt, is dat voor de volle 100% en dat gaat nu niet. Ik doe beide jobs heel graag, maar combineren lukt niet. Ik kan niet kiezen, dus is het een geluk dat ik op de pauzeknop kan duwen. De dag dat ik écht een keuze moet maken, wordt moeilijk”, reageert Andy in Dag Allemaal.

Intussen is hij al vier jaar te zien in ‘De Buurtpolitie’. De reeks is zo’n groot succes dat twee films kwamen, een kerstspecial én een stripreeks. “Ongelofelijk, hé”, zegt Andy. Hij heeft ook groot nieuws over ‘De Buurtpolitie’. “Ik heb al een paar keer gedacht dat het nu wel zou stoppen, maar het succes blijft groeien. Als ik de kijkcijfers zie, denk ik dat er nog een derde film volgt.”