VTM

Willy Sommers legt uit waarom hij 18 jaar lang niet omkeek naar zijn oudste dochter Annemie: “Eén van de moeilijkste beslissingen in mijn leven”

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Willy Sommers heeft drie kinderen. De oudste is Annemie. Al heeft zij het wel 18 jaar lang zonder haar vader moeten stellen.

Willy had met zijn ex-vriendin Truus een dochter Annemie. “Het was een relatie die niet werkte. Op een bepaald moment was Truus zwanger en toen hebben we een overéénkomst gemaakt. Samen voor dat kind zorgen was uitgesloten. Truus zorgde voor Annemie en ik steunde haar financieel. Dat is één van de moeilijkste beslissingen van mijn leven geweest. Ik heb nooit ontkend dat ik een kind heb, maar men vroeg er niet achter. Dat is mijn privé-leven en ik moest daar niet over praten", zegt Willy aan Radio 2.

"Dat hebben we zo 18 jaar volgehouden. Kort na de geboorte heb ik het kindje wel kunnen zien. Ik heb ook altijd gedacht dat ze één van de dagen aan mijn deur zou staan dat ze haar papa wilde ontmoeten. Dat gebeurde nooit. De ‘bom’ is eigenlijk gebarsten toen een krant schreef: ‘Willy en Cindy krijgen een eerste kind’. Toen is de moeder van Annemie, Truus, boos geworden en zei ze van "Willy heeft al een kind". Ik heb met Annemie dan ook afgesproken in Brussel op een terrasje. En zo is dat contact er dan opnieuw gekomen.”