Kapster uit het Brusselse gaat volledig door het lint: Ze overgiet haar slachtoffer met benzine en wat ze daarna wil doen, is erg gruwelijk

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De 34-jarige Vanessa E. is een kapster uit het Brusselse. Vorige week ging ze echter volledig door het lint.

Vanessa trok vorige week naar een feestje in Zaventem. In haar handtas stak een enveloppe met 7.000 euro in. Geld dat ze nodig had om als voorschot voor een reclamecampagne voor haar kapsalons. Tot Vanessa plots merkt dat de enveloppe en geld gestolen waren.

Camerabeelden konden de diefstal vastleggen en Vanessa meende dat daderes te herkennen. Ze besloot om op een gruwelijke manier wraak te nemen, vernam Het Nieuwsblad. Vanessa sleurde de vrouw die ze verdacht mee naar het park. Daar overgoot ze haar met benzine. Vanessa gaf de vrouw één kans om het geld terug te geven. Als ze dat niet deed, zou ze haar levend in brand steken.

De vrouw gaf het geld terug, maar diende wel een klacht in tegen de kapster. Vanessa en haar nicht werden de volgende dag al opgepakt. Beiden werden in verdenking gesteld van opsluiting, bedreigingen en slagen en verwondingen. Vanessa werd in voorlopige hechtenis geplaatst, maar mag haar straf thuis uitzitten.

Tags zaventem