VTM

Er is geen goed nieuws over Janine Bischops: Ze voelde al langer aan dat het niet meer ging

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het zijn drukke tijden voor Janine Bischops, die de rol van Brigitte speelt in Familie. Daarnaast is ze ook nog bezig de opnames van twee andere tv-programma’s en een theatershow met Linda De Ridder.

Het is Janine allemaal teveel geworden. Normaal gezien ging haar theatershow met Linda De Ridder afgelopen weekend in première, maar in laatste instantie begaven de krachten van Janine het. Ze kon echt niet meer optreden waardoor de voorstelling geannuleerd werd, zo schrijft Het Nieuwsblad.

“We gunnen Janine nu alle rust om snel te kunnen recupereren en plannen een nieuwe voorstelling op zondag 23 september in Elckerlyc. Alle andere voorstellingen van Ontsnapt en Losgelaten gaan voorlopig wel door”, reageert producent Dirk Van Vooren.

RUST
Het ging al een tijdje niet zo goed met Janine. “Ik moet eigenlijk rusten”, zei Janine Bischops vorige week nog. “Ik neem wat te veel hooi op mijn vork en ben oververmoeid. Daarom raak ik ook niet van die vastzittende verkoudheid af. Mijn dokter zegt dat ik moet rusten.” 

Dat heeft Janine afgelopen weekend gedaan. Normaal gezien staat ze vandaag opnieuw op de set van de Ketnet-reeks ‘#likeme’. Maar een paar minuten op de set staan is natuurlijk niet zo vermoeiend als een paar uur op een groot podium.