VTM

Nathalie Meskens waarschuwt haar moeder als ze naar de musical ‘40-‘45 gaat kijken: “Dit moet ik je nog vertellen”

bron: TV-Story
door: PMN
Meskens
Afbeelding bron: Medialaan
Nathalie Meskens was zaterdag te zien in de eerste aflevering van ‘Wat Een Jaar’. Ze speelt ook mee in de musical ‘40-‘45.

Nathalie heeft gehuild tijdens de repetities. Ook Nathalie’s moeder komt naar de voorstelling kijken. De actrice is al op voorhand met haar moeder gaan praten. “Ik heb in elk geval al tegen mijn moeder gezegd dat ze zeker papieren zakdoekjes moet meebrengen als ze komt kijken, want zij zal het gegarandeerd ook niet droog houden. Maar ze is wel heel nieuwsgierig, net als iedereen in mijn omgeving”, zegt Nathalie aan TV-Story.

Nathalie is thuis ook bezig met het studeren van haar teksten. “Ik leer mijn teksten uit het hoofd door ze eerst verschillende keren te lezen en ze dan luidop op te zeggen. Soms hoort mijn lief dus ook flarden tekst en dat zorgt weleens voor heel grappige situaties. Onlangs had ik het heel de tijd over ‘een boterham met kaas’. Hij keek raar op. Hij snapte de link met de oorlog natuurlijk eerst totaal niet, tot ik uitlegde dat het om een picknickscène gaat.”