“Amélie is neergestoken door een oude bekende die even terugkeert” (Niet Marie-Rose)

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De zoektocht naar de dader die Amélie neergestoken heeft gaat verder. Maar veel schiet het onderzoek niet op.

De politie blijft er zeker van dat Véronique het gedaan heeft. Er zijn steeds meer en meer kijkers die geloven dat ze onschuldig is en dus de politie op het verkeerde spoor zit.

“Het brengt ook met zich mee dat de echte dader nog steeds vrij rondloopt”, merken de kijkers op. “Dat zorgt natuurlijk voor een gevaarlijke situatie, zeker omdat de politie niets doet.”

SIMON
Er zijn nu ook geruchten dat Simon zou terugkeren. “Niet toevallig”, merkt een klein groepje kijkers op. “Die geruchten komen er omdat het Simon is die Amélie neergestoken heeft. Toen Marie hoorde over hem en zijn haat tegenover de Van Den Bossches, vond ze hem de geknipte man om Amélie neer te laten steken. Ze hielp Simon ontsnappen uit de gevangenis en liet hen haar volgen."

"Wanneer Simon aanbelde bij Véronique, die zelf niet meer wist wat ze deed, liet ze hem ook binnen want ze kende hem. De rest is geschiedenis. Een duivels plan van Marie die zelf volledig buiten schot blijft op deze manier”, besluiten de fans. Het is een theorie om zeker eens over na te denken.