VTM

Regi houdt zijn hart vast: “Ik hoop dat het geen problemen gaat opleveren met mijn jongste dochter Renée, ocharme”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Regi zijn zomer kan niet meer stuk. Met ‘Ellie’ scoorde hij zijn grootste hit ooit.

Het nummer is gemaakt voor zijn oudste dochter Ellie-Martha. “De eerste naam was ‘Sara’ maar om één of andere reden bekte die niet”, vertelt Regi in Het Laatste Nieuws. “Toen zag ik mijn dochter en werd het ‘Ellie’. Ook mijn vrouw Elke vond het meteen goed klinken. Op drie dagen was de hele song geschreven.”

Regi vindt zichzelf geen strenge papa. “Ik ben een lieve papa. Niet streng genoeg. Dat is toch een probleem. Bij ons in het gezin is het vooral Elke die streng is. Ik heb ook niet veel redenen om kwaad te worden. Het zijn zo’n schatten van meisjes. Dat is geen compensatiegedrag voor mijn afwezigheid of zo. Ik ben hier best veel, in rustiger periodes breng ik Ellie Martha vier dagen per week naar school. Streng zijn is gewoon niet mijn inborst of zo.”

Maar wat zal zijn jongste dochter Renée ervan vinden als we wat ouder is? “Ocharme Renée. Ik hoop dat het geen problemen zal opleveren en ik denk ook van niet. Dat vaders een nummer maken voor hun eerste dochter blijkt een kwaal te zijn. Kijk maar naar Walter Grootaers en Layla.”