VTM

Pascale Naessens merkt grote verandering bij haar man Paul Jambers: "Dat zegt hij dan"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Pascale Naessens heeft toch weer een nieuw kookboek uitgebracht. Ze wilde dat in 2018 eigenlijk niet doen, maar het is er dus toch van gekomen. Haar man Paul Jambers is haar eerste fan, maar hij vindt niet zomaar alles goed.

"Hij is kritischer geworden. Wel lekker, maar niet voor in je boek, zegt hij dan", aldus Pascale in Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk stond er dit jaar geen boek gepland. Ik zocht ruimte om al mijn ándere creatieve ideeën uit te voeren. De uitgeverij was op de hoogte. Nieuwe ideeën noteerde ik gewoon, voor later. Tot ik besefte dat ik zo'n project nodig heb om van wakker te liggen. Dat groeit gewoon, puur uit mezelf."

In haar boek moet ze wel snel al haar frustratie kwijt. "Er is geen nuance meer. Of mensen zijn gezondheidsfreaks, of ze leven enkel op friet en worst. Dus ben ik al lang op zoek naar een alternatief woord voor 'gezond eten'. Want dagelijks passeren berichtjes op mijn sociale media over mensen die door mijn boeken gewicht verloren, die plots ongelofelijke bloedwaarden hebben... Dat zijn échte verhalen."