VTM

Karl Vannieuwkerke waarschuwt zijn nieuwe vriendin Caroline: “Dat zijn een bende marginalen, trek je daar niets van aan"

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Karl Vannieuwkerke is weer gelukkig. Na de breuk met zijn ex-vrouw Ellen heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden.

Karl maakte op de sociale media bekend dat hij een nieuwe vriendin had. "Er is één keer in hashtag ‘in love’ geweest. Ik vond het toen wel de moment om het wereldkundig te maken", blikt Karl terug bij Radio 2. "Ik kreeg ook veel vragen van de pers. Het is een zuiver verhaal. Mijn Ellen vrouw en ik beslissen om uit elkaar te gaan en ik wilde zeker 1,5 jaar geen nieuwe vriendin. Na 1,5 maand passeert er dan toch een vrouw waarvan je denkt: ‘Wat er overkomt mij nu’? En dan stel je je daar ook voor over. Ik wil met Caroline de rest van mijn leven doorbrengen.”

“Ik praat daar niet graag over. Ik hoop ook dat mijn ex-vrouw gelukkig wordt. Zij heeft de eerste stap gezet om te scheiden. Ik wil ook niemand kwetsen. Ik heb ook tegen Caroline dat ze geen commentaren mag lezen op de sociale media want dat zijn een bende marginalen die voor hun computer zitten. Die commentaren zijn waardeloos.”