VTM

Joyce De Troch neemt drastisch besluit over haar jonge dochtertjes: “Ik ben er niet gerust in"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Joyce De Troch (44) heeft een opvallend besluit genomen over haar kinderen. Joyce heeft met Alexia (9) en Adriana (7) twee jonge kinderen.

Joyce stuurt haar kinderen nu op boksles. “Ik wil dat m’n dochters van zich kunnen afbijten. Niet alles in het leven is rozengeur en maneschijn. Soms moet je vechten, letterlijk én figuurlijk”, verdedigt Joyce haar keuze in TV-Familie

“Niet iedereen is lief en vriendelijk. Ik maak mijn dochters duidelijk dat je niet alles kan oplossen met lieve woordjes. Dat klinkt hard. Kan zijn. Maar we leven niet in een veilige wereld. Alexia en Adriana zijn mooie meisjes. Ze rijden vaak rond met de ?ets. Ik mag er niet aan denken dat hen iets zou overkomen. Meisjes worden bestolen of aangerand... Als iemand hen kwaad probeert te doen, moeten ze zich kunnen verweren. Al trappen ze in een man z’n kruis of slaan ze een gebit uit... Zelf deed ik nooit aan vechtsport. De tijdsgeest was in mijn jeugd ook anders, hé.”

“Alexia en Adriana deden judo. Toen we verhuisden en ze naar een andere club moesten, vonden ze het niet meer plezant. Dus zochten we een andere vechtsport.”