VTM

Jean-Marie Pfaff heeft verbazingwekkende beslissing genomen: “Ik krijg nu hulp van mijn schoonzoon Sam Gooris”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ooit was hij doelman van de Rode Duivels, maar die tijd ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn er andere dingen in het leven van Jean-Marie Pfaff die hem bezighouden.

Zo gaat Jean-Marie (64) nu gaan zingen, echt waar. Hij staat samen met Dennie Christian (62) op de Oktoberfeesten in Wieze. Daar gaan ze samen optreden.

“Wat een eer, zegt Jean-Marie Pfaff aan Dag Allemaal , die heel blij is dat hij op 21 en 22 september mee voor ambiance mag zorgen op de Oktoberfeesten in Wieze. “Ik weet nog goed hoe ik er als kleine jongen met mijn vader en broers voorbijreed, op weg naar de voetbalclub in Aalst”, vertelt hij. “Iedereen verkleed, elkaar omhelzend, liedjes uit volle borst aan het zingen. Ik was nog veel te klein om dat spektakel zelf te mogen meemaken, natuurlijk. Maar die beelden staan in mijn geheugen gegrift.”

Jean-Marie heeft ook de hulp ingeroepen van zijn schoonzoon Sam. “Die geef mij momenteel zangles”, gaat Jean-Marie verder. “En hij doet dat uitstekend. ’t Is fijn om de man van mijn dochter eens op een andere manier te leren kennen. Iedereen weet dat ik geen professionele zanger ben. Mijn stem zal klinken als die van elke man in de zaal die wat pinten op heeft.”