VTM

Zita Wauters haalt al uit naar sommige bekende Vlamingen: “Dat zal bij mijn papa niet waar zijn”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Ook voor Zita start morgen het nieuwe schooljaar. Het wordt voor haar een spannend najaar want ze maakt haar filmdebuut.

Zita speelt mee in 'Niet schieten', de Bende van Nijvel-film van Stijn Coninx. De dochter van Koen Wauters en Valerie Debooser haalt in Het Nieuwsblad al uit naar sommige bv’s.

“Ik heb best al bekende mensen ontmoet die zichzelf heel belangrijk vinden, maar papa zal altijd iedereen met hetzelfde respect behandelen. Plus, hij is gewoon een supergoede papa voor mij en mijn broertje Nono.”

"DAT KAN PAPA NIET"
“En wat hij doet, dat vind ik natuurlijk ook keicool. En mijn mama? Die kan supergoed koken. Iets wat papa niet zo goed kan. Op balletjes in tomatensaus na. (lacht) En doordat ze een klerenwinkel heeft, is ze heel modebewust. Ik heb het geluk dat ik een hypercoole mama heb, die dan ook nog gewoon een keitoffe is.”

Zita is er nog niet uit wat ze later wil worden. “Vroeger zei ik altijd: ik wil de winkel van mama overnemen en iets met kleren doen. Nu weet ik het niet meer. Schoonheidsspecialiste? Of toch een winkel? Acteren? Want ik zou dat echt nog vaker willen doen. Maar eerst naar het derde middelbaar. Humane wetenschappen. Eerst dat diploma, en dan zien we wel wat er gebeurt.”