VTM

Meisjes van K3 hebben het zeer moeilijk in ‘The Voice Kids’: “En dat is allemaal zijn schuld”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
'The Voice Kids' kan je vanaf vrijdag 14 september weer bekijken op het scherm. De opnames zijn al een tijdje bezig. Stilaan kunnen de ‘Blind Auditions’ afgerond worden.

De meisjes van K3 behoren er tot de jury. Het was voor hen een zeer moeilijke voorronde, legt Hanne uit in Het Nieuwsblad. “De oudste deelnemers zijn veertien. Die luisteren niet meer naar de muziek van K3”, stelt ze vast. “Of het is dan minder cool om ons te kiezen.”

“Vooral Gers Pardoel was enorm in trek en daar lieten we ons een beetje aan vangen. Hij zat helemaal aan de andere kant en was in het begin wat stilletjes. Maar plots kozen er heel wat kandidaten voor hem. We waren verrast.” 

“Maar nu we erop terugkijken, snappen we het wel. We deden té hard ons best om kandidaten te scoren. Gers bleef in alle omstandigheden kalm en legde uit waarom hij iemand in z'n team wou. Wij overrompelden de kandidaten met alle mogelijke dingen die we tijdens de workshops konden doen. Misschien was dat voor sommige kandidaten wat overweldigend. Mochten we het opnieuw doen, dan zouden we het wellicht wat rustiger aanpakken.”