VTM

Kinderen van Michael Jackson brengen prachtig eerbetoon aan hun vader: “We staan hier niet alleen maar omwille van zijn muziek"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Michael Jackson zou gisteren zijn zestigste verjaardag gevierd hebben. Voor zijn kinderen het sein om een prachtig eerbetoon te brengen aan hun vader.

Paris (20) en Prince (21) liepen hand in hand op de rode loper van de Diamond Birthday Celebration in Las Vegas. Michaels oudste zoon bracht hulde door de iconische rode military jacket te dragen, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Namens hun vader namen de twee later op de avond de Elizabeth Taylor AIDS Foundation Legacy Award for Humanitarian Service in ontvangst, die Michael postuum werd toegekend. De kinderen spraken over hun vader in Entertainment Tonight.

“Ik sta hier vandaag met ontzag en eerbied voor mijn vader. Hij heeft niet alleen voor de muziekwereld veel betekend, ook zijn liefdadigheidswerk heeft miljoenen mensen bereikt. Hij gebruikte zijn platform voor humanitair werk en had een hart voor zwakkeren in de samenleving”, vertelde Prince aan Entertainment Tonight. “We eren hem op onze eigen manier en ik verwacht niet dat iemand anders dat begrijpt, behalve deze geweldige kerel hier naast me”, voegde Paris daaraan toe.