VTM

Toch even slikken voor Laura Lynn als ze hoort wat haar dochtertje Eliana zegt tegen haar

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Lynn staat maandag opnieuw aan de schoolpoort. Ook haar dochtertje Eliana moet dan terug naar school.

In het klasje van Eliana zitten ongetwijfeld ook kinderen van gescheiden ouders. Het is waar Eliana wel mee bezig is. “Wist je dat ze elke dag zegt: ‘Mama en papa, jullie gaan toch nooit uit elkaar, hé?’ Een kind van zes jaar, hé. Dan moet ik haar echt geruststellen”, vertelt Laura in TV-Story. 

“Als Matthias en ik al eens te luid spreken tegen mekaar, zegt ze meteen: ‘Ik wil geen nieuwe mama of papa.’ Onlangs kwam een kindje van gescheiden ouders bij ons spelen en op een bepaald moment zei dat meisje tegen Eliana: ‘Ik kan niet lang meer blijven spelen, want straks moet ik naar mijn papa.’ Dat vond ze heel gek.”

“Ergens spookt dat wel voortdurend door mijn hoofd en zeg ik tegen mezelf: ons gaat dat nooit overkomen. Maar ik heb geen glazen bol. Mocht Matthias ooit een misstap begaan, dan zal zijn valiesje klaarstaan. Omgekeerd trouwens ook. Maar ik heb al gehoord van koppels die mekaar niet zomaar loslaten, zelfs als één van de twee een scheve schaats heeft gereden. Dat kan als je elkaar graag ziet.”