VTM

Tanja Dexters krijgt het zeer moeilijk: "De tranen in de ogen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft sinds kort een nieuw lief. Maar ze wil er niet veel over kwijt. Tanja is in het verleden al teveel gekwetst geweest door de mannen.

Het neemt niet weg dat ook Tanja ervan droomt ooit te kunnen trouwen met haar prins op het witte paard. Voor haar tweelingszus Mieke was het al wel zover. Zij trouwde met Mario.

Tanja kreeg het er wel moeilijk door. "Je tweelingzus stralend haar jawoord zien geven is sowieso al emotioneel", zegt Tanja in TV-Familie.  "Maar er was nog een extra pigment. Mieke en Mario zijn beginnen te daten in dezelfde periode dat ik Miguel (Dheedene, de papa van dochtertje Valentina, nvdr) leerde kennen. Een heel plezante tijd. Ja, ik moest tijdens Miekes huwelijk even terugdenken aan die mooie momenten."

"Toen ik Miekes zoontje Loïc zo gelukkig zag kijken naar z’n verliefde ouders... ja, dan kreeg ik het moeilijk", aldus Tanja. "Toen heb ik enkele traantjes weggepinkt. Als kind je ouders zien trouwen moet toch het mooiste zijn wat er is, niet? Ik vroeg me meteen af welke gevoelens Valentina daarbij had. Maar ze heeft er nadien niks over gezegd of gevraagd. Dus heb ik het ook zo gelaten. Mijn dochter is zo’n sterk meisje."