President Trump begaat gigantische blunder in kinderziekenhuis: “Zelfs zoiets simpel lukt hem niet”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
Donald Trump beging afgelopen weekend een gigantische blunder. Het gebeurde in een kinderziekenhuis.

De Amerikaanse president ligt in eigen land onder vuur. Hij zou een pornoster geld betaald hebben om te zwijgen over hun ‘avontuurtje’ en hij zou ook een geheim kind hebben met een 29-jarige vrouw die ooit zijn poetsvrouw was.

En dus kwam het bezoek aan een kinderziekenhuis meer dan geroepen. Zo kon Trump zich van een heel andere kant laten zien. Zaterdag ging hij met zijn vrouw Melania op bezoek in een kinderziekenhuis in Columbus, in de staat Ohio. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Trump nam zelfs deel aan een knutselles. Op het programma stond het inkleuren van de Amerikaanse vlag. Iets wat de president niet lukte. Hij kleurde één van de strepen blauw. Het levert hem heel wat kritiek op. “Zelfs zoiets simpel, lukt hem niet”, klinkt het.

En het wordt nog pijnlijker. Vorig jaar haalde Trump fel uit naar verschillende American Football-spelers omdat ze volgens hem de Amerikaanse vlag niet respecteerden. De meestal zwarte spelers knielden tijdens het Amerikaans volkslied, als protest tegen het politiegeweld tegen zwarte Amerikanen. Trump noemde hen “hoerenzonen”.