VTM

Niels Destadsbader zet grote, nieuwe stap in zijn carrière: “Evident dat het zou gebeuren”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden. Hij gaat samen met Miguel Wiels en Peter Van de Veire een zaak oprichten.

Vanaf 3 september worden de drie manager van hun eigen zaak. De drie bekende gezichten starten samen met twee vrienden het 'creatieve huis' Les Flamands. 

"Eigenlijk was het evident dat dit creatieve huis er ooit zou komen", vertelt Niels Destadsbader in Het Laatste Nieuws. "We zijn allemaal goede vrienden die actief zijn in de media- en entertainmentsector. Dit is dus een logisch vervolg."

"Bij Les Flamands is alles mogelijk", verklaart Niels. "In tegenstelling tot anderen vertrekken wij vanuit onze eigen gezichten en gaan daarmee aan de slag. Dat kan variëren van muziek schrijven tot het uitdenken van radio-, online- of tv-programma's, die we mogelijk ook zelf zullen produceren."

En met Frances Lefebure (foto, nvdr) hebben ze al meteen een eerste grote naam te strikken. "Frances is voor ons een eerste mooie, frisse naam", klinkt het. "De bedoeling is dat we haar zullen begeleiden in haar carrière en tevens over haar agenda zullen waken. Al willen we ook met haar meedenken over tv-formats”, luidt het.

"We staan absoluut open voor jonge muzikale talenten", aldus Miguel Wiels. "Maar we willen vooral erg breed gaan. We willen mensen een huis bieden dat vertrouwen heeft en iedereen kansen wil geven. Wij willen meedenken met onze namen en hen zo goed mogelijk begeleiden. Les Flamands is een boeiende familie."