Kate Middleton verschijnt aan de zijde van de Queen nog eens in het openbaar en toch stelt zich iedereen dezelfde vraag over Harry en Meghan

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Kate Middleton is nog eens in het openbaar verschenen. Dat was alweer een tijdje geleden.

Afgelopen zondag woonde Kate samen met de Queen een kerkdienst in de Crathie Kirk in Schotland bij. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Het is wel bijzonder dat we Kate te zien krijgen want eigenlijk is ze nog in zwangerschapsverlof.

Kate Middleton en de queen zaten samen op de achterbank van een auto uit de koninklijke collectie en zwaaiden naar de aanwezige fans. Kate droeg een geklede grijze jas met grote zwarte knopen van ontwerpster Catherine Walker, die ze combineerde met een zwarte hoed. 

Het is niet de eerste keer dat Kate in het openbaar verschijnt terwijl ze nog in zwangerschapsverlof is. Na de geboorte van prins Louis op 23 april, verscheen ze ook al op Trooping the Colour en de 100-jarige verjaardag van de Britse RAF. De kerkdienst werd door nog verschillende andere royals bijgewoond, waaronder prins Charles. Opvallend was dat er van prins Harry en Meghan Markle geen spoor was. Velen vroegen zich af waarom ze er niet bij waren?