VTM

Vrouw van Willy Sommers: “Iemand van zijn kaliber, die moet niet helpen in het huishouden. Dat doe ik wel”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers droomt ervan om het Sportpaleis te vullen na zijn meer dan geslaagd optreden op Pukkelpop. En ook thuis wordt Willy in de watten gelegd door zijn vrouw Cindy.

Cindy en Willy zijn al 21 jaar samen. “Het grootste verschil met de Willy Sommers die de mensen kennen, is dat Willy thuis enorm op rust gesteld is en graag alleen is. Toen de kinderen groot werden, heb ik de stalling naast ons huis laten ombouwen tot een repetitieruimte en kantoor, zodat hij daar in alle stilte kon werken”, zegt Cindy in Het Laatste Nieuws. 

“Gitaar spelen, piano, muziek luisteren, zijn papieren in orde brengen... Eerst wilde hij dat niet, want hij zag tegen de werken op. Willy heeft niet graag volk op zijnen hof. (lachje) Maar het is het beste cadeau dat ik hem ooit heb gegeven.”

En Cindy verwent Willy. “Boodschappen, koken, kuisen, de kinderen rondrijden, ik doe het allemaal. En met plezier. Zelfs zijn kleren ga ik kopen, hij gaat niet eens meer mee naar de winkel. Soms vindt hij het wat te modern - van mij moét hij mee zijn met de mode - maar meestal heb ik toch goed gekozen. Als hij moet optreden, leg ik ook alles klaar.”

“Iemand van zijn kaliber, die al zo hard werkt, moet zijn hoofd vrij kunnen houden, die moet niet bezig zijn met al die kleine prullen. Die doe ik wel. Ik draag graag zorg voor de mensen. En Willy, die geniet daarvan. Hij werd thuis ook al bedorven. Maar hij verdient het om in de watten gelegd te worden.”