VTM

Lesley-Ann Poppe sluit hoofdstuk af: “Het heeft mijn geloofwaardigheid serieus ondermijnd”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanaf vandaag kan je in de winkel Lesley-Ann Poppe haar nieuwe beautylijn, met allerlei verzorgingsproducten voor een jonge, verouderde en beschadigde huid, kopen. Voor Lesley-Ann is het ook een nieuwe start.

De goedkoopste producten van haar beautylijn kosten 11 euro. “Door de verpakking bewust sober te houden kunnen we goede producten, die niet getest zijn geweest op dieren, aanbieden aan een lage prijs waardoor het voor iedereen toegankelijk is”, aldus Lesley-Ann aan Het Laatste Nieuws.

“Ik gebruik in eerste instantie mijn bekendheid om de producten te promoten, maar daarna moeten de klanten vooral overtuigd zijn van de kwaliteit. Het is niet omdat je een BV bent dat ze zomaar alles kopen van jou. Ik moet mezelf bewijzen. Maar tot nu toe zijn de reacties heel positief.”

Lesley-Ann heeft ook nog beautyscholen in Antwerpen, Gent en Hasselt. Ze lijkt haar weg gevonden te hebben. “De sexy babe uithangen was leuk, maar dat heeft mijn geloofwaardigheid serieus ondermijnd. Dus vandaar geen shoots meer met mond open en kont achteruit. Als zakenvrouw heb ik meer toekomst dan als stoeipoes. En van mijn zakenpartners voel ik wel een zekere appreciatie. Wie denkt dat het makkelijk onderhandelen is met mij, komt bedrogen uit.”