Problemen op Kensington Palace door Meghan: “Kate is het grootste slachtoffer”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Drie maanden na hun huwelijk zijn prins Harry en Meghan Markle nog steeds bijzonder populair. Dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen op Kensington Palace.

In de reportage ‘Meghan en Harry: de eerste 100 dagen’ in het magazine ‘Vanity Fair’ laten experts en insiders hun licht schijnen op de veelbesproken relatie en de manier waarop Meghan haar taak vervult als lid van de koninklijke familie.

Iedereen is het er over eens dat Meghan het fantastisch goed doet, misschien wel te goed. Het is zij die met alle aandacht gaat lopen, terwijl het Kate Middleton is die de nieuwe koningin zal worden.

"MEGHAN DOET HET EEN BEETJE TE GOED"
Royalty-expert William Hanson Meghan denkt dit voor problemen kan zorgen. “De koninklijke familie heeft haar eigenlijk gewoon in het diepe gegooid. Ze is evenwel niet de ster van de show; ze speelt een bijrol. Als ze misschien een beetje te goed presteert, dan komt Kate Middleton in de schaduw te staan, terwijl die laatste wel de toekomstige koningin zal worden. Dus Meghan moet haar rol spelen, maar niet té goed.”

Meghan heeft ook veel te danken aan haar echtgenoot prins Harry. “Ze is erg afhankelijk van Harry, die haar geweldig heeft geholpen om grip te krijgen op alles wat ze heeft moeten leren op korte tijd”, zegt een koninklijke bron. “Hij is haar rots in de branding.”