Els Van Goethem overleed twee weken geleden na ongeval op vakantie in Spanje, verdriet is groot: “Op veel vragen gaan we nooit nog een antwoord krijgen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
In de kerk van Hofstade hebben familie en vrienden is zaterdagochtend afscheid genomen van Els Van Goethem (35). Els kwam deze vakantie om het leven tijdens haar vakantie in het Spaanse Calpe.

Het had heel wat voeten in de aarde vooraleer de afscheidsplechtigheid kon doorgaan. Twee weken na het ongeval was het eindelijk zover. De vrouw overleed na een fietstocht in Spanje, waarbij ze vermoedelijk door de hitte in een doodlopende straat tegen een elektriciteitskast reed met haar fiets. 

Els was door iedereen graag gezien. “Haar dood kwam dan ook als een grote verrassing. Iedereen blijft met veel vragen zitten, maar antwoorden komen er helaas niet meer”, citeert Het Laatste Nieuws de pastoor tijdens de misviering.

"DROOMVAKANTIE WERD NACHTMERRIE"
Ook de ouders van Els hadden een tekst geschreven. “Het had een droomvakantie in Calpe moeten worden. Genieten van de dingen die je leuk vond, gaan fietsen, in het huisje thuiskomen en tapas eten die mama gemaakt had, helaas liep het helemaal anders af.” De vrouw vertrok voor een nietsvermoedende fietstocht. “Mama, papa, ik ben weg hé, dat waren de allerlaatste woorden die je gezegd had tegen ons. Plots kwam er die telefoon met het vreselijke nieuws. De vakantie werd plots een nachtmerrie.”

“Els had nog zoveel zin in het leven. We zullen elk moment koesteren van jou. Je kat Driesje zal bij ons heel goed verzorgd worden, en alles krijgen wat ze nodig heeft”, besloten de ouders.