VTM

Vrouw van Willy Sommers heeft toch nog bedenking bij zijn optreden op Pukkelpop: “Te weinig voor een artiest van zijn formaat”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Showbizzsite
Willy Sommers was dit jaar de grote held van Pukkelpop. De Vlaamse zanger twijfelde eerst wel of hij het zou doen.

Het waren zijn dochters Annemie (36) en Luna (15) die hem over de streep trokken. Ook Cindy (42), moeder van Luna en van Luka (12), en nu al 21 jaar de levensgezel van Sommers, was meteen voor het idee gewonnen.

"Ik wist dat hij dat goed zou doen", zegt Cindy in Het Laatste Nieuws. Ze was er niet bij op Pukkelpop. "En nu heb ik natuurlijk spijt. Ge hadt hem hier 's avonds moeten zien toekomen: één en al emotie. Ik heb hem op professioneel vlak nog nooit zo gelukkig geweten. Hij zegt zelf dat het het hoogtepunt uit zijn carrière is geweest. Maar misschien is dat niet waar, hé? Misschien moet het hoogtepunt nog komen. Ik zou er niet van verschieten."

Cindy heeft toch nog een bedenking bij het optreden van Willy op Pukkelpop. “Ik hoop voor hem dat er nog een vervolg komt, dat Mauro en Daan dat nog eens willen doen. Ik vind alleen dat hij de volgende keer meer dan drie nummers moet zingen. Voor een artiest van zijn formaat, vind ik dat te weinig."