VTM

Dina Tersago: "Ik ga iets heel gewaagds doen op televisie"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Dina Tersago
Afbeelding bron: Medialaan
Dina Tersago verschijnt binnenkort op televisie in het tweede seizoen van 'De Klas'. De 39-jarige presentatrice gaat ook iets speciaals doen voor dat programma.

In 'De Klas' staan bekende Vlamingen één dag voor een klas 16-jarigen. "En voor dat programma ga ik iets heel gewaagds doen", vertelt Dina in Het Nieuwsblad.

Dina zal in het tweede seizoen van 'De Klas' zonder make-up voor de klas staan en dus ook zo op televisie verschijnen.  "Toch een drempel waar ik overheen moest”, zegt Dina.

“Ik sta 's morgens ­ongeschminkt aan de schoolpoort, maar een klas is toch nog iets anders. Ik wist niet hoe ze zouden reageren en bij het begin van de dag had al ­iemand gezegd dat ik wallen onder mijn ogen had. (lacht) Ik slaap de laatste tijd niet zo goed, met twee kinderen ( Isak is drie jaar, Thor bijna een jaar, nvdr.).

"'s Nachts sta ik nog altijd twee à drie keer op voor de jongste. En het is ook druk op het werk. Maar ik vond het wel belangrijk om die schmink er af te halen. Ik ben zo nog nooit op tv geweest. Ik vond dat het nogal meeviel. Dat vond de klas ook, trouwens, die jongeren waren heel lief.”

'De Klas' is vanaf 5 september te zien op Eén.