VTM

James Cooke verrast: "Met haar zou ik eens graag het bed delen"

bron: Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke werd in Humo gepolst naar zijn favoriete one night stand. Hoewel hij homoseksueel is, zou hij graag het bed willen delen met een bekende vrouw in Vlaanderen.

"Ik zal echt niet snel nog eens met een vrouw in bed kruipen, maar als het er dan toch eens van moet komen, dan liefst met Goedele Liekens. Niet enkel omdat ik haar een prachtige vrouw vind, maar ook omdat zij als seksuologe perfect hoort te weten hoe het moet", zegt Cooke in Humo.

Naast seks geniet Cooke het meest van eten. ”Ik zou me de koning te rijk voelen als ik niet meer constant moest letten op wat ik eet. Mijn gewicht is altijd al een strijd geweest, maar ik ben er een pak meer mee bezig sinds ik op televisie kom. Ik moet wel, want anders zie ik er in geen tijd uit als een opgepompte SpongeBob", zucht Cooke. 

CHIPS
"Vorig jaar op mijn verjaardag scheelde het niks of er stonden drie cijfers op mijn weegschaal. En niet na de komma, hè! Ik eet graag, en ik eet ook alles. En van dat alles eet ik graag véél (lacht). Ik kan me vooral ziek eten in chips. ’t Is dat ik ermee gestopt ben sinds ik op tv kom, maar anders zou ik op een doordeweekse avond rustig een drietal familiezakken verorberen, thuis in de zetel.”