VTM

Will Tura heeft mooie woorden over voor zijn vrouw Jenny: “Ben ik zo blij om en dankbaar voor”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Binnenkort verschijnt ‘Hoop Doet Leven’ in de bioscoop. Het is een documentaire over Will Tura.

De keizer van het Vlaamse lied is na al die tijd zijn vrouw Jenny nog steeds dankbaar. Dat blijkt uit een gesprek dat hij had met Kim Debrie op Radio 2.

Het duurde destijds lang voor hij Jenny voorstelde aan het grote publiek. “Ik was ook erg ambitieus, wilde steeds beter worden. Vrouwen hoorden daar niet bij. Ik werd nochtans omringd door heel erg mooie vrouwen”, blikt Will terug. “De fans waren vlug jaloers. In die tijd moest je vrijgezel zijn om succes te hebben.”

ZOALS ELVIS
“Ik heb het systeem-Elvis toegepast. Eén dag voor mijn huwelijk heb ik aan de buitenwereld mijn toekomstige gepresenteerd. Het nieuws sloeg in als een bom. Ik was blij dat ik haar eindelijk aan de buitenwereld kon tonen. Ik was en ben nog steeds trots op haar, en ik ben blij dat we er vandaag als koppel nog altijd staan. Ons huwelijk was een groot evenement.” 

“Wij trouwden op een privédomein, maar de journalisten kropen over de poort. Da’s trouwens een mooie passage in de film. Jenny is kalm gebleven, maar haar ogen spraken boekdelen. Al die heisa, dat hoefde niet voor haar.”

Tags will tura