VTM

Gert Verhulst doet opvallende uitspraak over zijn zoon Viktor: “Dit is niet zijn eindstation”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst is niet de enige van de familie Verhulst die bij Studio 100 werkt. Ook zijn zoon Viktor is actief in het bedrijf.

Viktor is bijvoorbeeld betrokken bij het programma ‘Gert Late Night’. Hij werkt ermee achter de schermen. “Viktor is op de redactie al een maand of drie bezig met de voorbereidingen. Als hij iets slecht doet, zal hij wel onder zijn voeten krijgen, zeker? Ik hoop het alleszins. Maar wij werken eigenlijk niet zo intens samen, ik moet ’m geen opdrachten geven”, verduidelijkt Gert in Dag Allemaal.

“Hij is met van alles bezig, en da’s goed. Hij stond onlangs nog als dj op Tomorrowland. Op zijn leeftijd moet hij dat doen. Maar we moeten daar ook niet onnozel over doen. Viktor heeft al voor de theatershows van Studio 100 gewerkt, hij heeft meegeholpen aan ‘Nachtwacht’, nu doet hij dit redactiewerk. Dat zal niet zijn eindstation zijn.”

“Als hij ooit bij het management van Studio 100 terechtkomt, dan zal hij alles zins alle facetten van het bedrijf kennen. Maar op zijn leeftijd kan ’t nog alle richtingen uit.”