VTM

Margriet Hermans heeft spijt: “Het was misschien de laatste keer dat ik Walter Capiau had kunnen zien, want hij is heel, heel ziek"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Walter Capiau is ongeneeslijk ziek. De 80-jarige presentator werd ook gelinkt aan kindermisbruik.

In totaal liepen er acht klachten binnen tegen Walter Capiau. Maar dat heeft Margriet Hermans hem al lang vergeven. “Die man is al genoeg gestraft. Je moet het verleden kunnen loslaten en vergeven”, zegt Margriet in Dag Allemaal.

Een vriend van Walter organiseerde nog een groot feest voor hem waar ook heel wat bekende Vlamingen aanwezig waren. Margriet Hermans was ook uitgenodigd maar kon er niet bij zijn. Zij moest die avond optreden.

“Het was misschien de laatste keer dat ik Walter had kunnen zien”, zegt Margriet aan Dag Allemaal. “Hij is heel, heel ziek. Walter vecht tegen een ongeneeslijke ziekte. Na het feestje heb ik enkele foto’s van die avond gezien. Toen dacht ik: ‘Oei oei’, want hij zag er echt niet goed uit. (zucht) Ik vind dit echt zó erg. Walter is een vechter, maar ik vrees dat hij deze strijd zal verliezen… Zelf heb ik nu geen contact meer met Walter", besluit ze.