VTM

Pommeline uit ‘Temptation Island’: “Ik word ziek als ik het lees”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Eén van de meest besproken koppels in ons land is ongetwijfeld Pommeline (22) en Fabrizio (24). Dit najaar duiken ze trouwens in een nieuw programma van Goedele Liekens.

Het koppel zal deelnemen aan het programma ‘Sex Tape’. Geloof het of niet, maar wij blijven nog redelijk braaf. “Verwacht van ons geen stomende standjes op tv”, zegt Fabrizio in TV-Story. “Daar heeft Vlaanderen geen zaken mee. Ons verhaal gaat eerder over de ups-and-downs van onze relatie. Een kleine realitysoap dus, die zich absoluut niet beperkt tot de seks. Er doen trouwens ook nog elf onbekende koppels aan mee. En geloof me: in vergelijking met hen zijn wij de ‘seuten’.”

Ondanks dat er nog geen aflevering is uitgezonden, krijgt het koppel al heel wat kritiek over zich heen omdat ze deelnamen aan het programma. “Ik lees die commentaren niet meer, ze maken me alleen maar ziek”, reageert Pommeline. “We hebben trouwens extra gelet op wat we zeiden en deden, onder andere omdat ik het eerst niet zag zitten om deel te nemen.”