VTM

Margriet Hermans dient Jef De Smedt (Jan uit Familie) van antwoord: “Hij heeft het volgens mij niet eens goed gelezen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Margriet Hermans kreeg de voorbije week kritiek over zich heen. Ze zei dat ‘Cruise Nostalgie’, het stuk waar ook Jacky Lafon in meespeelt, niet zo goed en ook over de acteerprestaties van Jacky was ze niet onder de indruk.

Jef De Smedt, die ook de rol van Jan in Familie speelt, zei dat hij het niet netjes was wat Margriet deed. Volgens hem geef je geen kritiek op collega’s in het openbaar.

"Maar ik héb Jacky niet aangevallen. Ik vraag me af of Jef het artikel waarin ik die shows beoordeel wel heeft gelezen. Trouwens, ik kan toch niet zeggen dat het subliem was als dat niet zo is? Sorry, ik kán niet liegen. Andere jaren lach ik me te pletter met die zomershow van Jacky, en dat was nu minder het geval”, reageert Margriet in TV-Familie.

Al voelde Jacky zich wel gekwetst door de commentaar. “Luister, ik vind dit heel ambetant. Jacky is een vriendin. Ik word ongelukkig van deze historie, want ik bedoelde het totaal niet slecht! Ik ga Jacky zo meteen bellen en het uitleggen. Ze weet waarschijnlijk wel dat ik het zo niet heb bedoeld.”