Vrouw die 22 weken zwanger is aangevallen door een hond: “Het bloed spoot eruit, ik dacht dat ze zou sterven”

bron: RTV Oost/Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
Marissa de Lange (20) bracht een bezoek aan een kennis. Het is een bezoek geworden dat ze de rest van haar leven niet meer zal vergeten.

De Nederlandse Marissa uit Kampen is 22 weken zwanger. Toen ze op bezoek was bij de kennis werd ze daar aangevallen door de hond. Die takelde haar serieus toe.

De eigenares van de hond was niet thuis, maar haar schoonzus wel. Die probeerde de hond van Marissa weg te halen. “Ik zat nog maar net neer of hij beet me in het achterhoofd”, citeert Het Laatste Nieuws de Nederlandse bij RTV Oost.

“Ik ging zowat alle kanten op en was vooral bezig om mijn buik te beschermen. Hij beet ook in mijn arm en mijn gezicht. Het ging allemaal heel snel. Ik probeerde te ontsnappen via de achterdeur, maar dat lukte niet. Uiteindelijk ging op een of andere manier de deur toch open, waarna de hond langs daar naar buiten liep.”

"HET BLOED SPOOT ERUIT"
Marissa liep naar de badkamer en belde daar naar haar vader. Toen die zijn dochter zag, kon hij zijn ogen niet geloven. “Het bloed spoot eruit”, zegt hij. “Ik dacht dat ze dood zou gaan.”

De vrouw moest een tiental hechtingen in haar gezicht ondergaan. Ze heeft ook nog een gat in haar wang, speelde twee tanden kwijt en haar haar moest afgeknipt worden.

Marissa nam ook een advocaat onder de arm want ze wil het hier niet bij laten. De politie heeft de hond in beslag genomen en zal hem laten onderzoeken. Daarna zal er beslist worden wat er met het dier zal gebeuren.