VTM

"Gert Verhulst moet moeilijke beslissing nemen na breuk tussen zijn zoon Viktor en Marthe"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn zijn niet langer een koppel meer. De twee besloten vorige week een punt te zetten achter hun relatie.

Het maakt de situatie er natuurlijk niet makkelijker op. Er zijn zelfs geruchten dat Marthe zou moeten opstappen bij K3. Ze werkt immers ook bij Studio 100, net als haar ex Viktor. Dat kan voor grote problemen zorgen.

“Veel hangt natuurlijk af hoe de breuk verlopen is”, merkt relatietherapeute Margot Van Landeghem op bij Dag Allemaal. Margot is ook wel bekend van ‘Blind Getrouwd’. “Als de breuk er kwam in gezamenlijk overleg is er meestal geen probleem. Maar in realiteit neemt meestal één van de twee de beslissing om een einde te maken aan de relatie. En dan zijn er vaak ook gevoelens van boosheid, verdriet en zelfs wraak bij de andere.”

Margot sluit niet uit dat een verdere samenwerking tussen Viktor en Marthe onmogelijk is geworden. Betekent dit dan dat Marthe zal moeten vertrekken aangezien Viktor de zoon is van één van de bazen? “Ik veronderstel wel dat Gert met al zijn ervaring weet dat je op het werk objectief en neutraal moet zijn. Hij moet zelf inschatten of een samenwerking tussen Viktor en Marthe nog kan."