Vrouw die naakt in de Zuid-Amerikaanse jungle leeft dient iedereen van antwoord: “Het zijn allemaal leugens"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Leanne Ratcliffe raakte wereldberoemd door naar de jungle in Zuid-Amerika te verhuizen. Daar leeft ze nu in een hutje.

“Een persoon zei dat ik loog en dat ik in een villa woon en een fotograaf heb die me overal volgt en mijn foto’s neemt”, citeert Het Nieuwsblad de naaktblogster. “Niet helemaal, schat. In de realiteit woon ik in een tent onder een schuurtje, ook als de moesson passeert en er sterke wind staat.”

“Het is heel moeilijk geweest bij momenten. Geen fotograaf maar ik heb wel ‘Meneer Tripod’ die me toestaat mezelf te filmen en screenshots te nemen voor Instagram.” Dat en haar vriend met wie ze samenwoont natuurlijk.

“Ik heb een smartphone (maar geen bereik), laptop en internet dankzij een satellietverbinding. Noodzakelijke tools voor communicatie en mijn inkomen. Dit betekent dat ik met jullie kan delen wat ik zie als een urgente boodschap. Op dit punt kan ik ze jullie niet telepathisch doorsturen.”

“De elektriciteit die ik gebruik is 100 procent gratis en gegenereerd door zes zonnepanelen. Ik heb geen lampen dus ik ga naar bed zodra de zon ondergaat en sta op als ze weer opkomt, zoals de natuur het bedoeld heeft. Ik drink van en baad in een stroom van zuiver en onvervuild water.”

“Er zijn nu eenmaal mensen in de wereld die positieve verandering willen inspireren en dan zijn er anderen die die mensen willen neerhalen”, luidt het bij Leanne.