VTM

Zorgen om dochter van Michael Jackson: "Ik kan het niet meer aan", zegt ze in tranen

bron: TV-Familie
door: PMN
Het gaat niet goed met Paris Jackson. De 20-jarige dochter van de overleden zanger Michael Jackson postte ook een verontrustende video op de sociale media.

In de video zegt Paris in tranen dat ze het niet meer aankan. Volgens haar wordt ze al jaren op de hielen gezeten door een bende. Overal waar zij is, verschijnen ze. Ze zouden Paris ook bedreigen en haar constant lastigvallen.

Maar tot nu toe diende Paris nog geen klacht in. "De enige plek waar ik me veilig voel is bij mijn maatjes in het bos’, zegt ze. Paris verblijft vaak bij enkele vrienden in een hippie-kamp in de heuvels rond Los Angeles. Al denken vrienden dat daar de problemen begonnen zijn, aangezien daar regelmatig drugs wordt gesignaleerd.

De politie zegt pas te kunnen ingrijpen wanneer Paris een klacht indient. "Maar dat deed ze nog niet", luidt het daar. "Zolang ze niet langskomt, kunnen wij ook niets doen. Wij hebben ook geen melding van figuren die bij haar proberen in te breken of haar stalken. Heel vreemd allemaal."

Al zou het ook kunnen dat Paris alles verzint. Ze heeft een verleden als psychiatrisch patiënt. Ze is immers extra vatbaar voor paranoïde aanvallen. Kennissen vermoeden ook dat ze aan de drugs zit. "Dat ze daarmee stopt, dan zal het snel gedaan zijn met die bende", klinkt het.