Familie van koppel dat overleed op vakantie in Portugal zit nog met veel vragen: “En we gaan een oplossing zoeken voor jullie zonen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Het Nieuwsblad
Vrijdagochtend is afscheid genomen van Jan Huyghe (48) en zijn vrouw Vicky Dewulf (42). Zij overleden bij een ongeval op vakantie in Portugal. Hun twee zonen raakten lichtgewond bij het ongeval.

De Sint-Michielskerk in Roeselare was goed volgelopen. Een familielid opende tijdens die afscheidsplechtigheid een open brief, die geschreven was door de hele familie, meldt Het Nieuwsblad. “We zijn bedroefd en verslagen door dit grote verlies. In de nacht van 3 op 4 augustus was het bang afwachten", staat er te lezen in de brief. 

"We wisten dat de kinderen lichtgewond waren geraakt bij een verkeersongeval. ’s Morgens kwam het slechte nieuws dat Jan en Vicky waren overleden. Een onbezorgd stel het wel op reis werd plots een bruusk vaarwel. Jullie zijn nu voorgoed op reis.”

De familie zit nog met vele vragen. “We willen niet enkel die vragen beantwoorden, maar willen ook zoeken naar oplossingen voor jullie zonen. Wouter, Matias, we kunnen jullie ouders niet vervangen, maar zullen voor jullie klaar staan. In jullie groei naar volwassenheid zullen we jullie steunen in de beslissingen die jullie moeten nemen.”