VTM

Breuk met Viktor is zo erg voor Marthe: Twee weken geleden nog was ze “de gelukkigste vrouw ter wereld”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst zijn niet langer meer een koppel. Ze maakten het nieuws gisterenavond zelf bekend.

Beiden vragen om hun privacy te respecteren en hen de tijd te geven om deze breuk te verwerken. Want ja, zoiets komt hard aan.

Twee weken geleden nog leek er geen vuiltje aan de lucht. Marthe deed zelfs nog een liefdesverklaring aan Viktor. “Hij maakte van iedere dag de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef Marthe toen nog op haar Instagram. 

"BLIJ DAT WE DE STAP NAAR EEN RELATIE HEBBEN GEZET"
Begin februari schreef Marthe dan weer dat Victor de man van haar leven is. “Ik ben nog altijd heel gelukkig en verliefder dan in het begin. Ik ben echt blij dat Viktor en ik toch de stap gezet hebben om een relatie te beginnen, want ik denk dat mensen nu wel merken dat het oprecht is. Er waren zo veel redenen om dit niet te doen. Maar als je je zo goed voelt bij elkaar, dan moet toch de sprong wagen.”

Zo klonk Marthe nog begin van dit jaar en een paar weken geleden. Er leek toen werkelijk niets aan de hand. De schok zal voor haar dan ook groot zijn.